Cannelloni z mięsem mielonym w sosie pomidorowym – przepis

Blog przez żołądek do serca

Maciej

Niezły obżartuszek, ale tylko i wyłącznie w dobrej wierze! Pasjonata dobrego obiadu i krótkiej siesty. Laureat nagrody #mamOplaijobla
Cannelloni z mięsem mielonym w sosie pomidorowym – przepis

Masz ochotę na pyszne cannelloni? Mamy przepis, z którego korzystamy cały czas i w końcu jest czas, żeby się nim pochwalić! Sprawdź, jak przygotowujemy cannelloni i przygotuj je u siebie. Nasz przepis jest banalnie prosty i poradzi sobie z nim każdy. Zazwyczaj przygotowujemy go na kilka dni, bo wychodzi nam ich dość dużo. Nie ma co więcej przedłużać – sprawdź przepis!

Cannelloni z mięsem mielonym – przepis

Sprawdź, jak przygotowujemy tę pyszną zapiekankę!

Łatwizna, prawda?

Czy cannelloni można mrozić?

Zazwyczaj nie mrozimy cannelloni. Lepiej jest go po prostu dać do lodówki i zjeść w ciągu 2 dni. Wtedy mamy pewność świeżości całego posiłku.